Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Rezultatele proiectului

1. Ghid de lucru pentru persoanele cu nevoi speciale (dizabilitati, CES).
2. Video-ghid de bune practici in domeniul dansului adaptat pentru persoane cu dizabilitati.
Manualul își propune să creeze un ghid de bune practici în domeniul dansului adaptat pentru persoane cu dizabilități, folosind experiența ModeH Europe, fiind complementar cu alte inițiative ale organizațiilor
Scopul manualului este de a genera, dezvolta, transfera și exploata practici inovatoare în domeniul educației informale/ nonformale pentru adulții cu dizabilități, prin punerea în comun a experienței/expertizei parteneriatului strategic, într-un schimb de experiență la nivel european.
Manualul – ghid este o inițiativă cross-sectoriala, adresându-se atât domeniului educațional, cât și celui social, profesional și cultural.
Acest manual este rezultatul unui parteneriat strategic pentru susținerea inovării, aducând un plus de valoare în domeniul educațional pentru adultii cu dizabilitati (prin artă și dans), alocând timp, resurse și activități pentru diseminarea și exploatarea ideilor inovative.
Acest manual este susținut de un video-ghid de bune practici în domeniul dansului adaptat pentru personane cu dizabilități, cu explicații și demonstrații tehnice și practice rezultat al experienței cumulate de organizațiile participante.
Manualul de bune practici în domeniul dansului adaptat va permite oricărei persoane interesate să dezvolte și să utilizeze instrumente inovative de lucru cu persoanele cu dizabilități, atât în cadre formale (ex. la școală), cât și informale/nonformale. De asemenea, acesta va contribui la dezvoltarea profesională și educatională a celor care îl accesează.
Beneficiarii acestui proiect au participat la schimburi de experiențe inedite în care au cumulat emoții constructive și informații utile, care îi vor ajuta să evolueze în plan personal și socio-profesional.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close